Добре на природі / The Great Outdoors (1988)

Добре на природі / The Great Outdoors (1988)

Чудова комедія 80-х з класними акторами. Радісні обличчя Dan Aykroyd та John Candy просто дивляться з дитинства і вже від цього стає веселіше. Тут є все, що потрібно: натурні зйомки справжньої природи, сімейні стосунки, романтичні почуття, правильні цінності і гумор, якісний добрий гумор, який запам’ятовується.

За цим всім не варто забувати про ненав’язливо підняті серйозні питання: азартно заробляти великі гроші чи жити в своє задоволення розміреним стабільним життям? Мати батька всесильного супермена чи того, хто любить своїх дітей і з яким вони можуть поділитись найпотаємнішими думками? Чи будуть ваші діти цінувати ті самі моменти в житті, що і ви, чи в них будуть інші пріоритети, значно ближчі їхньому поколінню?

Як не дивно, але зйомки фільму відбувались у гірській Каліфорнії, а не в якійсь з канадських провінцій, що може здатись на перший погляд. Серед акторського складу ще варто виділити Lucy Deakins, яка захоплювала своєю красою юного глядача вже тоді. Є ще один фільм для сімейного перегляду за її участю, далеко не найгірший в жанрі про природу, але чомусь маловідомий — “Cheetah” (1989). Цікаво, що замість акторської кар’єри в подальшому вона обрала юриспруденцію — стала успішним адвокатом і працює у власній компанії “Dunsing, Deakins & Galera, LLC”.

This Country (2017) on IMDb