Крокодил Данді в Лос-Анджелесі / Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

Крокодил Данді в Лос-Анджелесі / Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

Не секрет, що із збільшенням кількості продовжень, як правило, знижується якість фільмів однієї франшизи. Певною мірою щось подібне можна спостерігати і в третьому фільмі про Crocodile Dundee. При наявному фірмовому гуморі, пригодах, відносно цікавому сюжеті чогось саме цьому фільму не вистачає — може тієї душевності, що була властива першим двом.

Мабуть чи не найбільшим плюсом третьої частини є те, що через 15 років вдалось зібрати разом більшість акторів із першого фільму. І Paul Hogan, і Linda Kozlowski вже помітно постаріли, але ще органічно вписуються в ролі, які принесли їм популярність.

На світло комерційного успіху злетілись навіть такі відносно відомі люди як Hal Fishman, George Hamilton та Mike Tyson. Епізодичну роль дівчини на роликових ковзанах на пляжі виконала Clare Carey, яка в подальшому стала більш відомою завдяки ролям Kerry Johnson в “Stargate: SG1” та Emma Valeria в “The Mentalist”.

Мотивацією для перегляду “Crocodile Dundee in Los Angeles” може слугувати бажання побачити знайомих з дитинства персонажів у 2001 році і спробувати відчути ту саму атмосферу.

Найбільшим розчаруванням, особисто для мене, стало побачити хворобливо худого лева на 01:23:53, у якого на спині хребці можна здалеку порахувати і ребра на боках видно. А збита до крові шкіра на стегні лівої задньої ноги взагалі перекреслила ідею “природоцентричності” фільму, яку вдавалось розгледіти раніше. Припускаю, що не веселою для цієї тварини була участь у комедійному фільмі…

Всього існує 3 повнометражні фільми про Crocodile Dundee:

This Country (2017) on IMDb